Quarentaineterrein

Over Stichting Kunsteiland

Bouwbedrijf voor luchtkastelen

Stichting Kunsteiland

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bouwbedrijf voor luchtkastelen

Parasite

Directie

• Maarten van Gent

Directeur | beeldend kunstenaar, AV multimedia en muzikant

• Henny Renes

Henny Renes
    Voorzitter | bedrijfseconoom, acteur
  • Odrada Burghoorn

Image Not Found On Media Library
    Secretaris | ontwerp en organisatie.
  • Wouter Willers

Wouter Willers